Over ons

ZwaarVet Full Service WordPress Agency ontwerpt, realiseert en onderhoudt websites. Met ons creatief team gaan we een stap verder om het maximale resultaat te behalen. Graag gaan we met jou in gesprek om jouw ideale website te creëren. Wij werken in een jong en creatief team, het liefst zo veel mogelijk samen op kantoor. Op die manier zijn de lijntjes kort en de oplossingen snel gevonden.

Benjamin

Sales / support

Jaimy

Sales / support

Marco

Office / support

Minou

Design / support

Niels

Design / support

Geen poespas

We houden niet van poespas. Voor ons geen onnodige meetings, loze beloftes of populaire termen. Gewoon hard & efficiënt werken. Hierdoor zijn de kosten die we voor websites maken eerlijk en transparant.

sbb-beeldmerk

Erkend leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf met stageplekken voor mediavormgevers niveau 4. Als stagiair werk je volledig mee in ons team en doe je niet alleen ervaring op in het werken met WordPress, maar leer je ook meer over het gebruik van de Adobe CC Suite voor het web. Lijkt het je leuk om bij ons een stage te doen? Neem dan contact met ons op.

Brabantse gezelligheid

Je bent altijd welkom voor een kop koffie, om te sparren of gewoon voor een praatje. We werken in een te gekke en inspirerende werkomgeving ons kantoor bevindt zich in de 'Work in Brew' brouwerij in Oisterwijk.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?