Onze aanpak

1. Tijd voor koffie

Eerlijk gezegd drinkt niemand van ons team koffie, maar je begrijpt wel wat we bedoelen; even aftasten of wij jouw enthousiasme over je plannen nog verder aan kunnen wakkeren. Thee voor ons dus...

2. Verkennen

Echte nieuwsgierigheid en betrokkenheid. Dat is ons vertrekpunt. We willen kraakhelder hebben wat je wensen en dromen zijn en wij geven vanuit onze kennis adviezen. Op basis hiervan maken we een offerte. Hebben we een match? Dan gaan we de samenwerking starten.

3. Functioneel ontwerp

Met de online marketingstrategie van jouw bedrijf in de hand maken we een functioneel ontwerp. Welke pagina's zijn er? Welke knoppen leiden naar welk formulier? Al dit soort vragen worden beantwoord in het functioneel ontwerp.

4. Grafisch ontwerp

Tegelijk met het vormgeven van het functioneel ontwerp buigen we ons over de stijl en grafische vorm van jouw site. Die sluit naadloos aan bij jouw huisstijl. Alle elementen van het functionele ontwerp worden vormgegeven.

5. Bouwen

Als het functioneel ontwerp en het grafisch ontwerp goedgekeurd zijn gaan we aan de slag met de bouw van de site. Onze opdrachtgevers kijken ook in dit gedeelte van het traject met ons mee zodat altijd duidelijk is in welk stadium de bouw zich bevindt.

6. Testen en verbeteren

Als eerste wordt de gebouwde site op een test omgeving opgeleverd. Hier kun jij als opdrachtgever het resultaat bekijken - maar vooral - ook zelf uitgebreid testen!

7. Lanceren

Als de website goed is nagelopen en voldoet aan jouw verwachtingen gaan we over tot het lanceren. Als de website online staat blijven wij de website natuurlijk 24/7 monitoren.

Enthousiast geworden? Stuur ons even een mailtje om het traject op te starten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Dat kan bij ons op kantoor in Oisterwijk of bij jou op locatie.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?