Webshop voor Bloemen van de teler

Bloemen van de teler - 2024

Klantprofiel:

Bij Bloemenvandeteler.nl draait alles om het leveren van bloemen rechtstreeks van de kweker naar de ontvanger. Ze streven ernaar om de luxe van regelmatig verse bloemen binnen handbereik te brengen voor zoveel mogelijk mensen, en tegelijkertijd Nederlandse telers te ondersteunen. Door direct bij de kwekers in te kopen, houden ze de keten kort, waardoor hun bloemen niet alleen supervers zijn, maar ook betaalbaar blijven. Deze benadering zet de bloemenindustrie op zijn kop en plaatst de lokale telers in de schijnwerpers.

Uitdaging:

Bloemenvandeteler.nl wilde de unieke ervaring van het ontvangen van verse bloemen van de kweker online tot leven brengen. Het doel was om een website te creëren die niet alleen het assortiment van verse bloemen toonde, maar ook een gepersonaliseerde winkelervaring bood die de verbinding met de Nederlandse kwekers benadrukte.

Oplossing:

Ons team ging aan de slag om een website op maat te ontwikkelen die perfect aansloot bij de missie van Bloemenvandeteler.nl. In nauwe samenwerking met het team van het bedrijf hebben we een gebruiksvriendelijke website gecreëerd waarmee klanten eenvoudig door het assortiment van verse bloemen konden bladeren en tegelijkertijd het verhaal achter elke bloem en kweker konden ontdekken.

Resultaten:

Dankzij onze samenwerking heeft Bloemenvandeteler.nl nu een aantrekkelijke online aanwezigheid die de ervaring van het rechtstreeks ontvangen van bloemen van de kweker perfect weerspiegelt.