Design

Het design van een website bestaat uit meer dan alleen het grafische gedeelte. Het functionele ontwerp is minstens zo belangrijk en wordt vaak in samenspraak met een marketingbureau opgepakt. Wij hebben daarvoor een aantal vaste partners, maar als er al een traject loopt kunnen wij daar ook bij aanhaken. Het grafische ontwerp en het functionele ontwerp sluiten bij een effectieve website naadloos op elkaar aan.

 

Future City
Bas + Laag “Kauwbel”
BlackBird
Naast
DLR001
RAB/BIT
GOHF
Smoking young woman
ZwaarVet
BredaLegal
Moeders van Emmen
Smoking young woman
ZwaarVet
GOHF
DLR001
RAB/BIT
BlackBird
Naast
BYM – Electro House
Bas + Laag “Kauwbel”

Grafisch design, daar zitten wij op!

Het grafisch ontwerp van jouw website doet bezoekers in een oogopslag besluiten of jouw bedrijf een waardevolle partner, aannemer of serviceverlener zal zijn. Wij stoppen dan ook veel tijd en aandacht in de designs, van kleurgebruik en lettertypen tot witruimte en beeldmateriaal. Altijd met het oog op gebruikersgemak en in dienst van de huisstijl. Door onze oorsprong als designbureau hebben wij enorm veel ervaring met het vertalen van jouw ideeën naar een pakkende grafische vorm.

Functioneel ontwerp

Een functioneel ontwerp is de blauwdruk van de werking van de website. Welke onderdelen zijn er en hoe sluiten die op elkaar aan? Welke knop leidt naar welk formulier? Al dit soort vragen worden beantwoord in het functionele ontwerp.

In veel gevallen wordt het functionele ontwerp in samenwerking met een (online-)marketing kantoor samengesteld. De eerste stap in dit proces is een gedegen marktonderzoek. Wie is de doelgroep en via welke kanalen kun je die het beste bereiken? Een website is dus maar één onderdeel van zo'n strategie, die aan moet sluiten op alle andere kanalen die jouw bedrijf gebruikt om de verbinding aan te gaan met de doelgroep. Ligt er al een online marketing strategie? Perfect, dan kunnen we direct aan de slag!

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?