Website voor Veilinghuis AAG

AAG Auctioneers - 2023

Klantprofiel:

Veilinghuis AAG is een gerenommeerd veilinghuis met een rijke geschiedenis en een passie voor kunst en verzamelobjecten. Als toonaangevend veilinghuis bieden ze een platform voor zowel beginnende verzamelaars als ervaren kunstkenners om unieke stukken te verwerven en te verkopen. Met een breed scala aan veilingen en een diverse collectie, bedient Veilinghuis AAG klanten over de hele wereld.

Uitdaging:

Veilinghuis AAG wilde een informatieve website creëren die klanten voorzag van essentiële informatie over hun veilingen, veilingprocedure, taxatiediensten en beschikbare werken. De uitdaging was om een website te ontwikkelen die niet alleen een bron van informatie was, maar ook een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke ervaring bood voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in het bijwonen van veilingen.

Oplossing:

Ons team ging aan de slag om een op maat gemaakte informatie website te ontwikkelen die voldeed aan de behoeften van Veilinghuis AAG. We werkten nauw samen met het team van Veilinghuis AAG om een website te creëren die niet alleen informatief was, maar ook aantrekkelijk en gemakkelijk te navigeren.

Belangrijke kenmerken van de website omvatten:

  1. Aankomende Veilingen: We integreerden een sectie waar bezoekers gedetailleerde informatie konden vinden over de aankomende veilingen, inclusief datums, locaties en hoogtepunten van de collectie.
  2. Veilingprocedure: Voor een beter begrip van het veilingproces, hebben we een overzichtelijke uitleg toegevoegd over hoe de veilingen bij Veilinghuis AAG werken, inclusief registratie, bieden en betalings- en afhaalmethoden.
  3. Taxatiediensten: We hebben een aparte sectie gecreëerd waar bezoekers informatie kunnen vinden over de taxatiediensten van Veilinghuis AAG, inclusief de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een professionele taxatie van hun eigen kunstwerken en verzamelobjecten.
  4. Catalogus van Onverkochte Werken: Om bezoekers een kans te geven om onverkochte werken te bekijken, hebben we een catalogus toegevoegd van items die nog beschikbaar zijn na eerdere veilingen.

Resultaten:

Dankzij onze samenwerking kon Veilinghuis AAG een informatieve website lanceren die klanten voorzag van alle nodige informatie over hun veilingen en diensten.