Website voor VDL Hapro

VDL Hapro - 2023

Klantprofiel:

VDL Hapro is een vooraanstaand merk in de verkoop van succesvolle wellness- en vrijetijdsproducten. Hun assortiment omvat hoogwaardige zonnebanken, infraroodsauna’s en andere wellnessoplossingen. Met een wereldwijde aanwezigheid bedient VDL Hapro klanten over de hele wereld.

Uitdaging:

VDL Hapro wilde een online ervaring creëren die de kwaliteit en uitstraling van hun showroom weerspiegelde, zodat klanten op afstand een voorproefje konden krijgen van hun premium producten. Daarnaast wilden ze een naadloze integratie tussen online en offline verkoop realiseren, waarbij klanten de producten online konden bekijken en vervolgens in een showroom over de hele wereld konden kopen.

Oplossing:

Ons team ging aan de slag om een op maat gemaakte showroom website te creëren die perfect aansloot bij de visie van VDL Hapro. We werkten nauw samen met het team van VDL Hapro om een website te ontwikkelen die niet alleen aantrekkelijk was, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk.

Resultaten:

Dankzij de samenwerking met ons team kon VDL Hapro een moderne en professionele showroom website lanceren die de aandacht trok van klanten over de hele wereld.