Showroom website voor Jansen machinehandel

Jansen machinehandel - 2023

Klantprofiel:

Jansen Machine Handel is een gerenommeerd familiebedrijf met een wereldwijde aanwezigheid en uitgebreide ervaring in de aan- en verkoop van tweedehands machines voor metaalbewerking, evenals tweedehands CNC-machines. Met klanten verspreid over de hele wereld, bedient Jansen Machine Handel een diverse en internationale markt.

Uitdaging:

Jansen Machine Handel wilde een online platform creëren waar klanten gemakkelijk de specificaties van hun machines konden bekijken en eenvoudig een offerte konden aanvragen. De uitdaging was om een showroom website te ontwikkelen die niet alleen een overzicht gaf van hun uitgebreide voorraad tweedehands machines, maar ook een naadloze manier bood om contact op te nemen en offertes aan te vragen.

Oplossing:

Ons team van experts ging aan de slag om een showroom website te bouwen die voldeed aan de behoeften van Jansen Machine Handel. We werkten nauw samen met het team van Jansen Machine Handel om een website te ontwikkelen die niet alleen informatief was, maar ook gebruiksvriendelijk en professioneel.

Belangrijke kenmerken van de website omvatten:

  1. Productspecificaties: We integreerden een sectie waar klanten gedetailleerde specificaties van de tweedehands machines voor metaalbewerking en CNC-machines konden bekijken, waardoor ze een goed inzicht kregen in de beschikbare producten.
  2. Offerte aanvraagformulier: Voor een naadloze interactie hebben we een offerte aanvraagformulier toegevoegd, waarmee klanten gemakkelijk en direct een offerte konden aanvragen voor de machines waarin ze geïnteresseerd waren.

Resultaten:

Dankzij onze samenwerking kon Jansen Machine Handel een professionele showroom website lanceren die klanten over de hele wereld aansprak. De website heeft niet alleen bijgedragen aan een verbeterde presentatie van hun voorraad en merkimago, maar heeft ook geleid tot een toename in het aantal offerteaanvragen en klantinteractie, waardoor Jansen Machine Handel hun positie als toonaangevende speler op de markt kon versterken.