Website voor Be Yourself Music

Be Yourself Music - 2023

Klantprofiel:

Be Yourself Music is een Nederlands platenlabel opgericht in 2005. Het label heeft een significante impact gehad in de elektronische dansmuziek industrie, samenwerkend met enkele van de grootste namen in de scene.

In de loop der jaren is Be Yourself Music bekend geworden om zijn vermogen om nieuw talent te ontdekken en te ontwikkelen. Ze hebben gewerkt en werken nog steeds met succesvolle artiesten zoals Bakermat, Brennan Heart, Rank 1, Sefa, Lulleaux, Headhunterz, Melsen, Marco V, Wildstylez, Tinlicker, R3hab, Fedde le Grand, Nicky Romero, Dada Life, en vele anderen.

Uitdaging:

Be Yourself Music wilde een online platform creëren dat niet alleen de rijke geschiedenis en het succes van het label illustreert, maar ook de connectie tussen artiesten, albums en tracks benadrukt. Het doel was om een website te ontwikkelen die niet alleen informatief was over de releases en artiesten van Be Yourself Music, maar ook een persoonlijke en meeslepende ervaring bood, waarbij elk aspect van de site geïndividualiseerd en afgestemd was op de unieke stijl van het label.

Oplossing:

Ons team heeft zich gericht op het creëren van een dynamisch en gepersonaliseerd online platform voor Be Yourself Music, waarbij elke artiest, album en track met elkaar verbonden werd. In nauwe samenwerking met het team van Be Yourself Music hebben we een interactieve en meeslepende website ontwikkeld, waarop bezoekers kunnen navigeren door de uitgebreide catalogus van het label en de verschillende muziekstijlen verkennen.

Resultaten:

Dankzij onze samenwerking heeft Be Yourself Music nu een innovatief online platform dat de diversiteit en creativiteit van het label op een unieke en meeslepende manier weergeeft. De website fungeert als een centrale hub voor fans en muziekliefhebbers om de nieuwste releases te ontdekken, achtergrondinformatie te verkrijgen over artiesten en albums, en zich te laten inspireren door de veelzijdigheid van de elektronische dansmuziek.