Webshop voor Room108

Room108 - 2023

Klantprofiel:

Room108 is dé hotspot voor meubelliefhebbers die op zoek zijn naar unieke, op maat gemaakte stukken die perfect passen bij hun stijl. Met winkels verspreid over Nederland, België, Duitsland en Tsjechië, hebben ze een flinke voetafdruk op de Europese markt weten te bemachtigen.

Uitdaging:

Room108 wilde de relaxte vibe van hun fysieke winkels online brengen, zodat klanten vanuit hun luie stoel op maat gemaakte meubels konden bestellen. Het doel? Een Woocommerce webshop die niet alleen het diverse assortiment van Room108 toonde, maar ook een shopping experience bood die net zo soepel en persoonlijk was als in de winkel zelf.

Oplossing:

Ons team is aan de slag gegaan om een webshop op maat te bouwen die precies aansloot bij de merkstijl van Room108. Samen met het team van Room108 hadden we als doel om een vriendelijke interface te creëren waarmee klanten gemakkelijk door het uitgebreide assortiment van op maat gemaakte meubels konden scrollen.

Resultaten:

Met onze e-commerce expertise konden we Room108 helpen om hun visie van persoonlijke en hoogwaardige meubels naar het digitale domein te brengen.